سئو وردپرس | مزایا و معایب سئو وردپرس
ایا وردپرس برای سئو خوب هست ؟ یا تها برای استفاده از وبلاگها مناسب است تو این پست به چند سوال پرتکرار جواب خواهیم داد cms محبوب وردپرس سایت های خوبی را میتونید بالا بیارید ولی مشکلی که داره کوئری های زیادی را روی تمام صفحات سایت شما لود میکنه و هاست مخصوص به خودشو داره که بیشتر منابع بیشتری را در اختیار شما خواهد گذاشت. اگر قصد طراحی سایت با وردپرس هم دارید توصیه میکنم روی هاست های ابری بالا بیارید البته از یک شرکت معتبر که نتایج خیلی خوبی رو بگیرید.
وردپرس برای چه سایتت هایی مناسب است ؟ ببنید این بستگی داره که شما چقدر حرفه ای است و چقدر با برنامه نویسی وردپرس اشنایی دارید. با این cms هر گونه سایتی را میشود طراحی کرد و سئو سایت شما نیز با ابزاری که داره خیلی راحت.بیشتر سایت های وردپرس دنیا سایت های شرکتی , شخصی هستند.
ایا وردپرس برای طراحی وسئو سایت فروشگاهی مناسب است ؟ در ابتدا خیر و در انتها بله !! ببنید روی این cms پلاگین ووکامرز نصب میشود و قابلیت های بیشمار فروشگاهی را برای شما به همراه می ورد ولی دیتابیس طراحی شده در فروشگاه وردپرس خیلی بد طراحی شده و باعث سنگینی زیاد ان میشود البته اگر برنامه نویسان با تجربه میدانند چگونه ان را بهینه کنند که سرعت بالایی داشته باشد البته به هاستینگ شما هم بستگی داره سئو سایت های فروشگاهی وردپرسی نیز بسیار راحت بوده به وسیله ماژول هایی که موجود است.
ماژول های که برای سئو سایت های وردپرس هستند چی هستند ؟ قدرتمند ترین این پلاگین ها یوست سئو است که برای فروشگاه نیز پلاگین جدایی وجود دارد این پلاگین برای شما ابزاری فراهم میکند که دیگر نیاز به استفاده از کدهای html نمیباشید مواردی مثل توضیحات ، عنوان کلمه کلیدی ، منظم بودن متن ، محتوای شاخص ، تگ canonical و.. این ماژول به شما رو راهنمایی میکنه به اینکه ایا محتوای شما سئو شده هست یا خیر البته پاس کردن موارد این پلاگین نشان دهنده سئو محتوای شما نیست شما باید اشنایی با سئو داشته باشید سپس با این پلاگین کار کنید.
قالب های وردپرس در تم فارست و مارکت های ایرانی ایا مناسب سئو هستند؟ این مورد هم بر میگرده به تخصص شما اگر قالب را که خریداری میکنید مخصصوص همان کار باشد نتیجه خوبی هم میگیرید البته بیشتر این قالب ها استاندارد هستند بیشتر بحث سرعت لود کدهای این قالب ها میباشد البته خود طراح نیز باید کدهایی را در قسمتهای مختلف آن به صورت دستی و یا با ماژول های که وجود دارد قرار دهد تا مشکلی به وجود نیاید . یکی از تجربیات الو وب در قالب ها استفاده از قالب ایرانی پابلیشر بود برای سایت های خبری که علاوه بر سرعت لود بالای ان امکانات بسیار زیادی را نیز داشت.اما خیلی از قالب ها هستند که امکانات زیادی دارند ولی تمامی کدهای جاواسکریپت یا جی کوئری آن در تمام صفحات لود میشود برای راحتی کار کاربر که این مورد باعث کند شدن سرعت لود صفحات خواهد شد.در کشور خودمون هم برنامه نویسان وردپرس خوبی هستند که میتونند قالب های شما را اختصصای کنند و یا از پایه بنویسند که بحث هزینه های ان نیز مطرح است.این بستگی به کسب کار شما داره قالب اختصاصی در سئو تاثیری ندارد بلکه سبک بودن و سریع بودن قالب مهم است که یکی از موارد مهم سئو سایت است.
ایا وردپرس بروز نشده باعث هک شدن میشود؟خوب هک شدن سایت توسط موتورهای جستجو تشخیص دادمیشود و تاثیر خوبی در سئو ندارد اگر از هاست خودتون مطمئن نیستید همیشه وردپرس و ماژول های ان را به روز نگه دارید البته این بروز رسانی ها بستگی داره به این که ایا اپدیت موارد امنیتی داره حل میکنه یا اصلا ربطی نداره به امنیت سایت. اگر هم هاست خیلی امنی دارید بازم بهتر که هر چند وقت سایت را اپدیت بزنید.البته مواردی بسیار زیادی هم هست که بعد از طراحی سایت و قرار دادن کدهای امنیتی در ریشه سایت و htacsses بعد از 3 سال بدون اپدیت هم اتفاقی برای سایت نیفتاده است. تمامی موارد گفته شده بستگی به هنر طراح سایت و هاستینگ شما دارد.
ایا وردپرس سئو خوبی دارد ؟ ورپرس به خاطر معماری و محتوای آموزشی خوبی که دارد و پلاگین های مختلف سئو ان معروف شده به اینکه ، سئو خوبی دارد و خزش موتورهای جستجو در این سایت ها به راحتی صورت میگیرد. بحث معماری سایت هم خیلی مهمه مثلا در وردپرس این امکان به راحتی برای شما فعال است که ادرس ها رو برا اساس دسته بندی یا عنوان نوشته و موارد دیگر تنظیم کنید ولی پلاگین ها کار خاصی انجام نمیدهند تنها شما دیگر نیاز نیست کد بزارید در محتوای نوشته یا سایت خود این کار به راحتی با پر کردن چند فیلد انجام خواهد شد.اگر شما دو محتوای یکسان در را در دو سایت مختلف با زبان برنامه نویسی مختلف بگذارید به شرط انکه دو سایت شرایط سئو اولیه داشته باشند یعنی سریع لود شود محتوای خوبی داشته باشه و ساختار درستی داشته باشه هیچ فرقی این دوسایت از نظر سئو باهم نخواهند داشت.
ایا سایتهای بزرگی مثل ( دیجی کالا ، باما ، دیوار ، یوتیوب ، فیس بوک و سایت های پربازدید دیگر) را میشود با وردپرس بالا اورد ؟ به طور قطع خیر در مواردی که عضای سایت زیاد میشوند و شما امکانات بیشتری را میخواهید برای سایت بگذارید دچار چالش های بزرگی میشوید سایت سنگین میشود و مثلا ماژول ها سایت با ورژن وردپرس و یا دیگر ماژول های سایت هماهنگ نیستند و سایت دچار ارو خواهد شد. در بعضی موارد دیده شده وقتی شما ماژولی را اپدیت میکنید تمام تنظیمات و جداول دیتابیس آن که مثلا شامل تعداد عضای یک سایت است کاملا از بین میرود و شما هیچ کاری دیگر نمیتوانید بکنید به غیر از اینکه از اپدیت خودداری کنید که ان هم در ماهها و یا سالهای بعد دچار مشکل خواهید شد.
پس برای ساتهای بزرگ اگر با زبان های برنام نویسی کد زده شود به مشکلی بر نخواهید خورد. حتی میتوانید هسته برنامه را نیز ارتقائ دهید اتفاقی که برای php افتاد وقتی این زبان دیگر حرفی برای گفتن نداشت فیس بوک به دادش رسید و این شرکت به خاطر توسعه کار خود مجبور شد این زبان برنامه نویسی را دچار تغییرات بزرگ و خوبی کند امروزه php میتوان جز سریع ترین زبان های وب دنیا دانست.
مزایا وردپرس در سئو سایت چیست ؟
ستیم یک پارچه و ساده ای برای شروع کار است تنها نیاز به یک هاست و دامنه دارید و فقط کافی وردپرس نصب کنید و قالب رو داخلش کپی کنید . ان موقع ابزار اولیه برای نوشتن محتوا وجود خواهد داشت.
قالب های متنوع فروشگاهی یا شرکتی و .. برای وردپرس وجود دارد که از سئو اولیه خوبی بهره میبرند.
میتونید از اموزشهای سئو سایت که تعداد بالایی هم دارند در سطح وب بهره ببرید به صورت رایگان. این اموزش ها شامل لینک سازی داخلی خارجی ، تکنیکال ، و یا کار با ابزارهای مختلف باشند. برای سطوح پیشرفته تر نیز میتوانید این اموزش ها رو بخرید و یا از کلاس های فیزیکی استفاده کنید.
پشتیبانی از ماژول هایی که برای سایت های فروشگاهی با شرکتی وجود دارند بهره ببرید که این ماژول ها همیشه به روز میشوند و به بالا بردن اطلاعات شما کمک میکند و میتونند به صورت اتوماتیک محتوای شما سئو کنند به صورت اتوماتیک.( البته فیلدها خالی را پر میکنند و دلیل بر سئو ایده آل نمیباشند)
دیدگاهتان را بنویسید